Edukacijski Centar

Porezni nadzor

Kakve osjećaje pobuđuje u Vama porezni nadzor? Nelagoda, strah, nesigurnost, neizvjesnost... Bojite se da ste nešto propustili ili možda pogrešno proknjižili, svjesno ili nesvjesno?

Dopustite da pojasnimo naše slogane i našu filozofiju poslovanja, te kako se ona prožima kroz naše seminare.

U Računovodstvenom centru naš slogan je: Samo mirno, mi imamo rješenje. ZA SVE.
Na ovom seminaru želimo Vam ponuditi rješenja. Rješenja i znanja koja će Vam otkloniti gore navedene osjećaje. Dolazi porezni nadzor. Pa što onda? Naša ideja je da podijelomo sa Vama iskustvo kako izgleda jedan porezni nadzor. Koja se sve dokumentacija javlja, koji je hodogram, te što bi Vi kao porezni obveznik trebali znati. Najčešće poduzetnici u tijeku nadzora angažiraju odvjetnike i porezne savjetnike za pisanje prigovora, žalbi i tužbi, ali smatramo da je jako bitno razumijevanje Vas, poreznih obveznika, o tijeku postupka i o Vašim pravima i obvezama.

U našem Lasing centru naš slogan je: Dobar savjet je skup. ILI BESPLATAN. I ovim putem Vas pozivamo na isprobate naš leasing savjetnik, vjerujemo da će Vam biti od pomoći. No, vratimo se na naš seminar. Dobar savjet je zaista skup. U ovom slučaju košta samo 1.590,00 kn i ako primjenite naš savjet i iskoristite sve porezne olakšice neto cijena je svega 1.049,40 kn. Svjesni smo trenutne situacije u zemlji, ali vjerujemo da je ovo zaista fer cijena u odnosu na ono što ćete dobiti na seminaru. Ustvari, i puno puno više!

I na kraju, niti u našem Edukacijskom centru slogan nije slučajan. On glasi: Znanje je moć. I mi zaista vjerujemo da je tako. Kada imate znanje, nitko Vam ne može ništa, pa čak ni porezni nadzor! I zato smatramo da nema prostora strahu prilikom nadzora. Iz iskustva možemo reći da poduzetnici najčešće pogreške rade upravo iz neznanja, a nažalost kada porezni nadzor dođe nema više prostora za promjene jer nadzor rijetko kontrolira tekuću godinu, nego one godine koje su iza nas, i za koje smo predali financijske izvještaje. Ali isto tako smatramo da je jako važno znati koji su danas aktualni propisi i Zakoni. Vidjet ćete koje su najčešće pogreške poduzetnika i koja su najčešća stajališta poreznih inspektora tijekom nadzora. Isto tako, upoznate ćete se sa tijekom postupka, od prigovora, rješenja, žalbe, eventualne tužbe Upravnom sudu i postupanju drugostupanjskog tijela.

Možemo Vam obećati jedan sasvim drukčiji seminar. Naglasak je na brojnim primjerima, te na postupku nadzora. Želimo da sa seminara odete oduševljeni i još sigurniji u svoje znanje. Hvala svim polaznicima do sada. Možemo se pohvaliti zaista visokim ocjenama koje smo dobili, ali isto se trudimo uvažiti kritike i učini seminar vrhunskim.

Pozivamo sve vlasnika poduzeća, direktore financija i računovodstva, vlasnike knjigovodstvenih servisa. I ne zaboravite na nova poznanstva i kontakte, znate da su ona dragocjena za bilo kakav posao.


A Vaš predavač na seminaru jest:
Marijana Radusin Lipošinović, dipl.oec., univ.spec.oec., viši inspektor u Ministarstvu financija, Poreznoj upravi, Područnom uredu Zagreb, Odjelu za nadzor malih i srednjih poreznih obveznika. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila poslijediplomski specijalistički studij iz Poslovne ekonomije, smjer „Računovodstvo i porezi“ s naslovom poslijediplomskog specijalističkog rada „Elektronički porezni nadzor u funkciji efikasnijeg ubiranja javnih prihoda“. Kratko vrijeme radila je u Ministarstvu financija, Poreznoj upravi, Područnom uredu Zagreb kao samostalni upravni referent u Odjelu za pravne osobe, zatim više godina radi u Ministarstvu financija, Poreznoj upravi, Područnom uredu Zagreb, Odjelu za nadzor malih i srednjih poreznih obveznika kao viši inspektor. Bila je sudionik projekta „Jačanje i unapređenje rada Porezne uprave Hrvatske u području nadzora“, twinning light projekta suradnje poreznih uprava Hrvatske i Francuske pod pokroviteljstvom EU unutar programa Phare 2005. Aktivno sudjeluje u seminarima u inozemstvu u sklopu programa Europske unije s ciljem međunarodne suradnje europskih poreznih uprava i razmjene informacija. 

Datum i vrijeme održavanja seminara:  godine, 09:00 – 16:00 sati
Mjesto održavanja seminara: Hotel International, Miramarska 24, Zagreb
Cijena seminara: 1.290,00 kn bez PDV-a
U cijenu seminara su uključeni svi materijali i ručak, te pauze za kavu.

I jedan besplatan savjet za Vas: Na ovaj seminar imate pravo koristiti dodatnu poreznu olakšicu, i to čak do 70%. Dakle, ako seminar uplatite do 14. rujna Vaša porezna ušteda iznosi ukupno 438,60 kn, a neto cijena seminara je svega 851,40 kn.

Dobar savjet je skup. ILI BESPLATAN.
Financijski centar


 

 

Galerija

Dokumenti

Povratak na početnu stranicu